Styrelsen

Styrelsen 2020

Ordförande;   Camilla Fagervall, "Millan"

 

Jag är utbildad SBK instruktör, nose work instruktör (av SNWK), doftprovs- & tävlingsdomare.Jag är även och godkänd tävlingsledare och tvlingssekreterare. Har 23 + års erfarenhet av hundar.

 

Jag tävlar med Lexie i NW 1 och med  Jack Allan tränar jag rallylydnad, spår och specialsök , Morris tränar jag i NW men det är husse som tävlar honom.

 

Jag jobbar till vardags på Länsförsäkringar


Kontakt; ordforande@lulebk.nu

Vice Ordförande; P-A Bergström, "Pelle"


Jag har 30+ års erfarenhet av hundar, träning, tävling och utbildning av instruktörer och förare.

 

Jag har jobbat 13 år utomlands i  Asien, Afrika och Europa operativt med hundar och minröjning men även administrativt med standarder m.m.

 

Idag jobbar jag på FHTE i Märsta och tävlar med Morris och tränar fågeljakt med Jack Allan.

 

Kontakt; info@lulebk.nu Kontakt och mentor för Tjänstehundsgruppen

Sekreterare; Petra Andersson 

Jag  kommer från Gällivare, flyttade till Luleå 2014, hållit på med hundar i snart 16 år, först var det utställning, lite lydnad och dragträning bara för att det var roligt, 2013 så tog vi oss ut på bruksplanen för första gången, det var apell spår i Kiruna, minns det så väl, jag tänkte vända om med bilen flera gånger och åka hem, jag var så nervös och trodde flera gånger jag skulle svimma på planen, men också hur roligt det var när vi fixade uppflytt. Sedan dess var jag fast, och har tävlat i lite olika grenar såsom Lydnad, bruks spår, drag nordisk stil, och IPO:t , drag och IPO är väl det som jag brinner helhjärtat för. Ett stort intresse jag också har är avel och hundars mentalitet, där


Jag varit aktiv MH/MT figurant i många år. Jag har även uppfödning av Vit Herdhund och

Malinois. 2018 utbildade jag min första tjänstehund inom HV.

Som person beskrivs jag av mina vänner som väldigt impulsiv, inte rädd för att säga vad

jag tycker, gillar att ha många bollar i luften, har en härlig energi och har lätt för att

skapa nya kontakter.


Något som rent ut sagt gör mig förbannad det är mobbning och skitsnack.

Jag tackar er för att ha fått förtroende att ingå i styrelsen, jag har nu suttit ett år, och jag

ser verkligen framemot ett år till, jag tycker det här är jätteroligt.


Kontakt; petra@lulebk.nu Kontakt och mentor för BoL och IGP grupperna

Kassör; Lena Holmqvist


Jag tror att många vet vem jag är.

Har varit medlem i SBK sedan tidigt 80-tal och i Luleå Bk sedan 2004. Engagerat mig i klubben sedan dess; bland annat som sammankallande i agilitysektorn, sekreterare i styrelsen i flera år, kassör ett år och även som adjungerad åt styrelsen. Jag är en s k föreningsmänniska, suttit i andra styrelser än Luleå Bk på lokal nivå men även på riksnivå både inom och utanför hundvärlden. Jag är numera pensionär, bor ute på landet i Sundom med min make och två borderterrier, Sisu 9 år och Zeppo 9 veckor.


Egentligen så hade jag tänkt dra mig tillbaka och leva ett härligt ledigt pensionärsliv. Istället så är jag nu er kassör de närmaste två åren. Mitt mål är att lära mig mer om bokföring och det ekonomiska arbetet i en förening samt kunna förmedla detta till styrelsen och till er medlemmar.


Kontakt; kassor@lulebk.nu Kontakt och mentor för Rally-gruppen

Ledamot; Pelle Nordström

Kontakt; pelle@lulebk.nu Kontakt och mentor för UtbildningsgruppenLedamot; Elisabeth Wikman

Kontakt; bettan@lulebk.nu Kontakt och mentor för RUS-gruppenLedamot; Johanna Vesterberg

Kontakt; johanna@lulebk.nu Kontakt och mentor för Agility-gruppen

Suppleant; Nicklas Sandgren

Jag jobbar som forskningsingenjör på Ericsson vilket innebär att jag sitter och knappar på en dator hela dagarna. Därför spenderar jag helst fritiden med någon aktivitet utomhus, såsom löpning, skidåkning eller vandring, gärna bortom vägar och stigar i skogen, eller ännu hellre på en fjälltopp någonstans.


Min ständiga följeslagare är en samojed på fem år som heter Radar. Han är min första hund, och jag valde en polarhund då jag främst var ute efter träningssällskap som kan (och vill) vara ute i ur och skur , sommar som vinter. Men så av en slump upptäckte jag rallylydnad, och via klubben kom jag sedan i kontakt mycket annat roligt man kan göra med sin hund. Så nu tränar vi även en del lydnad, spår och specialsök.


Kontakt; nicklas@lulebk.nu Kontakt och mentor för draghundsgruppen

Suppleant; Christina Ruuth

Kontakt; kicki@lulebk.nu Kontakt och mentor till NW-gruppen