Styrelsen

Luleå Brukshundklubb

Ordförande

Julia Åström


Jag heter Julia Åström, är i dagsläget 24 år gammal och studerar till civilingenjör. Jag har en Nova Scotia Duck Tolling Retriever som heter Hugo och en Australian Shepherd som heter Härja. Med Härja tävlar jag Bruksspår och Tävlingslydnad och förhoppningsvis snart också Brukssöket.


Jag har suttit med i styrelsen sedan 2016 och har hunnit vara suppleant, ledamot och nu vice ordförande. Förutom styrelsearbetet är jag även engagerade i Bruks/lydnads-gruppen samt är utbildad allmänlydnadsinstruktör.


Att vara medlem i Svenska Brukshundklubben i allmänhet och Luleå Brukshundklubb i synnerhet handlar för mig om gemenskap, vänskap, motivation, inspiration och föreningsanda. Desto fler vi är, desto roligare blir det! Hoppas att vi ses!


Linnea Alainentalo


Jag heter Linnéa, är 27 år och jobbar som Elektriker på SSAB här i Luleå.

Bor i Bensbyn med mina två hundar Nino, en Engelsk Springer Spaniel hane som är 7 år & Prim, en Australian Shepherd tik som är 2 år.


Förutom att sitta med i styrelsen som sekreterare för Luleå Brukshundklubb är jag även aktiv inom Bruks & Lydnads-teamet och är certifierad Noseworkinstruktör & Doftprovsdomare. Jag sitter även som ordförande i Luleå Hundungdom, vilket är riktigt roligt!


Det jag tränar/tävlar med mina hundar är Bruks (spår/sök), Nosework, Lydnad & Rallylydnad. Har även tränat Agility med Nino förut!


Kontakta Linnea; sekreterare@lulebk.nu


Sekreterare

Maria Salmi


Maria med sin pälskling foxterriern Cajsa, 2,5 år.


Uppvuxen med hund, men har aldrig varit så kär förrän våra vägar korsades av en slump för knappt 2 år sedan. Säger nu "En gång foxterrier, alltid foxterrier". Kommer alltid vilja ha en Cajsa-ättling i min närhet. Nyfiken på att prova på vilka grenar som passar främst Cajsa. Vid sidan av hundskapet utövar jag ledarskap inom Luleå kommun.

Suppleant

© Copyright. All Rights Reserved.