Styrelsen

Luleå Brukshundklubb

Ordförande

 

Sandra Wallgren

 

 

 

 

 

 

 

Jag heter Sandra Wallgren, är 32år och arbetar som polis.

 

Jag har en 7-årig schäfer som heter Yra som kommer från Jebas kennel i Överkalix. Med Yra har jag provat det mesta men på grund av hennes stressnivå så kom vi aldrig ut på tävlingsplanen och har istället valt att satsa fullt ut på draghundssporten somvi båda två älskar. I framtiden hoppas jag på en ny blivande stjärna som jag kommer satsa på inom brukset och en önskan är att jag en dag kommer arbeta som hundförare inom polisen.

 

 

Jag blev invald som ordförande vid årsmötet och jag ser det som en ära att få vara en del i att driva Luleå Brukshundklubb framåt och få den att blomstra. Mina bästa egenskaper utifrån min roll som ordförande är mitt engagemang och drivkraft såväl att jag har stora erfarenheter av föreningslivet då jag har spelat fotboll sen barnsben.

 

 

Att vara en del i Luleå BK är för mig mycket mer än bara träna hund, det handlar även om att sprida kunskap, inspirera och skapa en inbjudande gemenskap. Sen jag blev medlem 2007 har jag har lärt känna goda vänner och fått uppleva fina minnen och träffat kompetenta instruktörer och det är en känsla jag vill ska fortsätta kännas när man kommer ut till oss på vår fina anläggning.

 

 

Inom Luleå Brukshundklubb är jag engagerad i draghundsgruppen samt i kök- & anläggningsteamet där jag även är sammankallande, där jag tillsammans med likasinnade medlemmar arbetar för att skapa en trivsam och inbjudande miljö för våra medlemmar och besökare.

 

 

När jag inte ägnar mig åt hundaktiviteter eller styrelsearbete så spenderar jag helst tiden med min familj, träning i olika former och umgås med nära och kära.

 

 

Kontakta Sandra; ordforande@lulebk.nu

Vice Ordförande

Julia Åström

 

Jag heter Julia Åström, är i dagsläget 24 år gammal och studerar till civilingenjör. Jag har en Nova Scotia Duck Tolling Retriever som heter Hugo och en Australian Shepherd som heter Härja. Med Härja tävlar jag Bruksspår och Tävlingslydnad och förhoppningsvis snart också Brukssöket.

 

Jag har suttit med i styrelsen sedan 2016 och har hunnit vara suppleant, ledamot och nu vice ordförande. Förutom styrelsearbetet är jag även engagerade i Bruks/lydnads-gruppen samt är utbildad allmänlydnadsinstruktör.

 

Att vara medlem i Svenska Brukshundklubben i allmänhet och Luleå Brukshundklubb i synnerhet handlar för mig om gemenskap, vänskap, motivation, inspiration och föreningsanda. Desto fler vi är, desto roligare blir det! Hoppas att vi ses!

 

Linnea Alainentalo

 

Jag heter Linnéa, är 27 år och jobbar som Elektriker på SSAB här i Luleå.

Bor i Bensbyn med mina två hundar Nino, en Engelsk Springer Spaniel hane som är 7 år & Prim, en Australian Shepherd tik som är 2 år.

 

Förutom att sitta med i styrelsen som sekreterare för Luleå Brukshundklubb är jag även aktiv inom Bruks & Lydnads-teamet och är certifierad Noseworkinstruktör & Doftprovsdomare. Jag sitter även som ordförande i Luleå Hundungdom, vilket är riktigt roligt!

 

Det jag tränar/tävlar med mina hundar är Bruks (spår/sök), Nosework, Lydnad & Rallylydnad. Har även tränat Agility med Nino förut!

 

Kontakta Linnea; sekreterare@lulebk.nu

 

Sekreterare

Maria Salmi

 

Maria med sin pälskling foxterriern Cajsa, 2,5 år.

 

Uppvuxen med hund, men har aldrig varit så kär förrän våra vägar korsades av en slump för knappt 2 år sedan. Säger nu "En gång foxterrier, alltid foxterrier". Kommer alltid vilja ha en Cajsa-ättling i min närhet. Nyfiken på att prova på vilka grenar som passar främst Cajsa. Vid sidan av hundskapet utövar jag ledarskap inom Luleå kommun.

Suppleant

© Copyright. All Rights Reserved.